Ustawiaj preferencje żywieniowe Twórz listy zakupów Zachowaj sprawdzone przepisy Oszczędzaj czas Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Zaloguj się lub załóż konto
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wybierz z listy składników
Przygotować bazę z 2 opakowań galaretki przezroczystej Winiary.
Przygotować galaretkę na kwiaty z mleczka kokosowego 400 ml, 1 łyżeczki wanilii, 100 ml mleka , 2 łyżek cukru. Zagotować. Dodać 1 łyżkę żelatyny. Podzielić na porcje i dodać barwniki wedle uznania.
Za pomocą strzykawki i igły wprowadzamy kolorowe galaretki w wcześniej przygotowaną bazę.
Przygotowujemy galaretkę z owoców leśnych Winiary i zalewamy tło.
Czekamy, aż galaretka stężeje. Smacznego!
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Pokaż więcej przepisów
Komentarze 0