Skip to Main Content
Zdobądź losy Loteria Klubu WINIARY
Winiary
Winiary
  • Szukaj Szukaj
  • Przepisy i porady Przepisy i porady
  • Nasze Produkty Nasze Produkty
  • Majonez dekoracyjny WINIARY Majonez Dekoracyjny
  • MyMenu Plan MyMenu Plan
  • Logowanie | Cookbook Logowanie | Cookbook
  • Klub Pomagania i niemarnowania Klub WINIARY
  • #niemarnujemy #niemarnujemy
  • Aktualności Aktualności
  • WINIARY WINIARY
  • Szukaj
  • ☞ Nasze porady
  • Sezonowa kuchnia
  • Air Fryer
  • Wszystkie przepisy
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Kolacja
  • Dania i przekąski
  • Desery
  • Święta i okazje
  • Kategorie produktów
  • Nasze produkty
  • Strona główna
  • Produkty
  • Recykling
  • Daj drugie życie słoikowi
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Strefa GGrill
  • Cookbook
  • MyMenu Plan
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Klub Pomagania i niemarnowania
  • Nie marnujemy
  • Roślinna kuchnia
  • Konkursy i nowości
  • Wyszukiwarka
  • Poznaj naszych ekspertów
  • Dowiedz się więcej o nas
  • Skontaktuj się z nami!
Kanapka z rostbefem i piklami
Dodaj do CookBook

Kanapka z rostbefem i piklami

(1)
1 godz 15 min
Łatwy
Autorem przepisu jest Winiary
mymenu plan winiary

Dodaj ten przepis do MyMenu Plan!

mymenu plan winiary

Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas

Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!

Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Dodaj do CookBook

Składniki

6 porcji

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz

ingredient_quantity
recipe ingredient
1.5  kg
Rostbef
3  łyżek
Majonez Dekoracyjny Winiary
1 
Bagietka pszenna
1  paczka
Dowolny rodzaj ulubionej sałaty
trochę
Pikle, kiszone ogórki lub zielony marynowany pieprz
1 
Bagietka lub inny rodzaj ulubionego pieczywa
1  szczypta
Sól
1  szczypta
Pieprz
Kopiuj

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
.

Wartości odżywcze

Węglowodany
22.9 g
Wartość energetyczna
485.6 kcal
Tłuszcze
20.6 g
Białko
45.8 g
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Kanapka z rostbefem i piklami jako danie główne? Czemu nie! Chrupiąca bagietka pełna wyśmienitego pieczonego rostbefu, sałaty, pikli i majonezu może z powodzeniem zastąpić obiad. Oto doskonały przepis dla wszystkich, którym dopisuje apetyt. Wypróbuj go koniecznie i przekonaj się, że kanapka wcale nie musi być nudna!

Przygotowanie

75 min
  • Krok 1

    55 min
    Rostbef oczyść z żyłek. Nasmaruj masłem, oprósz dobrze z każdej strony solą i pieprzem. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 165°C i piecz około 45 minut. Wyjmij i odstaw do wystygnięcia.
  • Krok 2

    5 min
    Bagietkę przekrój na pół, wyjmij miąższ z dolnej części i posmaruj majonezem.
  • Krok 3

    5 min
    Wyłóż sałatę, a na nią układaj cienko pokrojone plastry rostbefu.
  • Krok 4

    5 min
    Dodaj ulubione pikle. Posmaruj całość Majonezem Dekoracyjnym Winiary.
  • Krok 5

    5 min
    Przykryj drugą połówką bagietki. Podawaj przekrojone na dwie części.
Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Przepis w formacie PDF

Udostępnij

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

lite

Podziel się swoją opinią

Twoja opinia
Images
Dodano 0 z 6.
Proszę wypełnić pole captcha

Zarejestruj się na winiary.pl i zyskaj więcej!

Benefit Zaplanuj posiłki z My Menu Plan

Zaplanuj swoje posiłki z My Menu Plan

Więcej przepisów

  • Appetizer
  • Bez orzechów laskowych
  • Bez orzeszków ziemnych
  • Bez ryb
  • Bez skorupiaków
  • Bez wieprzowiny
  • Bogate w białko
  • Inny
  • Niski poziom soli
  • Pescetarian
  • Śniadanie
  • Źródło białka

Polecane przepisy

Pokaż więcej przepisów

  • Kanapka z łososiem wędzonym i awokado

    Kanapka z łososiem wędzonym i awokado

    6 min Łatwy
  • Kanapka z tuńczykiem, roszponką i kaparami

    Kanapka z tuńczykiem, roszponką i kaparami

    30 min Łatwy
  • Kanapka z szarpaną wieprzowiną i pieczonymi pomidorami

    Kanapka z szarpaną wieprzowiną i pieczonymi pomidorami

    30 min Łatwy
  • Kanapka kubańska

    Kanapka kubańska

    2 godz 17 min Średni

Pokaż więcej przepisów

  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Dostępność
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu