Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kanapka klubowa z bekonem to pomysł na pyszne i pożywne śniadanie! Chrupiący chleb tostowy, pachnący bekon, gorące jajko, a do tego Majonez Dekoracyjny WINIARY i kilka prostych składników – to wystarczy, by zapewnić Tobie i Twoim bliskim doskonały początek dnia… w prawdziwie angielskim stylu. It tastes good.
Jajka usmaż z obydwu stron na patelni.
Chleb wrzuć do tostera, piekarnika lub na patelnię grillową.
Boczek podsmażaj na oddzielnej patelni do momentu, aż się lekko przyrumieni.
Cztery chrupiące kromki posmaruj Majonezem Dekoracyjnym WINIARY, a następnie na każdej z nich układaj plasterek chrupiącego boczku, plaster pomidora i liść sałaty.
Na wierzchu układaj kolejne kromki chrupiącego chleba, plastry sera, plastry pomidora, a na koniec kładź usmażone wcześniej jajka.
Całość przykryj kromkami posmarowanymi Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
Kanapki podawaj pokrojone na równe trójkąty, opcjonalnie przebite dekoracyjną wykałaczką.