Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cukinie umyłam i pokroiłam w plastry ok. 1 cm grubości , ze skórką .
Każdy plaster z obu stron posypałam papryka i oregano zamoczyłam w rozmąconym jajku i posoliłam a potem obtoczyłam w bułce tartej .
Cukinie kładziemy na rozgrzany tłuszcz i smażymy na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor.
Najbardziej lubię ją zaraz po usmażeniu .
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 2