Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Bagietka z salami rządzi! Niezastąpionym elementem każdej dobrej kanapki, w tym bagietki jest oczywiście Majonez Dekoracyjny WINIARY. To on sprawia, że nawet najprostsze składniki zyskują nowy, bogatszy smak i nabierają ciekawego charakteru. W naszych przepisach znajdziesz pomysły na wykorzystanie pozostałości z obiadu, dużo pysznego Majonezu Dekoracyjnego WINIARY oraz kilka inspirujących sposobów podawania. Zapraszamy! Kanapka we włoskim stylu? To proste! Wystarczy kilka odpowiednio dobranych składników, odrobina Majonezu Dekoracyjnego WINIARY i ciekawy sposób podania, by poczuć się jak na słonecznym południu Europy. Kanapki przygotowane w ten sposób będą wyśmienite w smaku, a oprócz tego – atrakcyjnie zaprezentują się na każdym stole.
Bagietki przekrawaj w poprzek na połówki, a następnie każdą z połówek wzdłuż jej długości. Posmaruj każdą z części Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
Na dolnych połówkach bagietek układaj kolejno plasterki sera brie, plastry salami, suszone pomidory i rukolę.
Połówki kanapek składaj w całość.
Podawaj owinięte do połowy w papier do pieczenia i obwiązane sznurkiem, zawiązanym na kokardkę.