Nasze przepisy Szef Kuchni Szef Kuchni Wołowina gotowana z warzywami doskonale smakuje podana z tartym chrzanem ze śmietaną. Mięso gotujemy w rosole wołowym. Sprawdź przepis na WINIARY! Tagi: Dania główne Gotowanie Mięso i drób Szef Kuchni Kuchnia brytyjska Uroczysta kolacja Zabłyśnij Niedzielny obiad Ziemniak 29 Dania główne Wołowina gotowana z warzywami, podana z chrzanem autor: WINIARY 5/5 2 oceny Drobiowe danie w klimatach egzotycznych: kurczak saute z sałatką warzywno owocową i makaronem ryżowym. Pierś kurczaka smażymy w WINIARY POMYSŁ NA... PAPIRUS Soczysta pierś kurczaka z papryką i podajemy na makaronie ryżowym z sałatkową kompozycją z podsmażonych z cebulą grzybów… Tagi: Dania główne Drób Szef Kuchni 22 Dania główne Kurczak saute z sałatką warzywno owocową i makaronem ryżowym autor: WINIARY 3,8/5 4 oceny Na rodzinny obiad polecam wyśmienitą wołowinę z marchewką i ziemniaczane puree. Mięso, duszone z tymiankiem w wytrawnym chardonnay oraz Rosole wołowym WINIARY, podajemy w jedwabistym sosie z dodatkiem produktu Esencjonalny sos pieczeniowy ciemny WINIARY, z blanszowaną marchewką… Tagi: Dania główne Szef Kuchni Mięso i drób Niemiecka Kuchnia brytyjska Niedzielny obiad Ziemniak 51 Dania główne Wołowina z marchewką i ziemniaczane puree autor: WINIARY 3,6/5 8 ocen Jarskie danie obiadowe lub dodatek do porcji smażonego kurczaka – kapusta pekińska z selerem naciowym na sposób chiński. Potrawę można przyrządzić w woku lub w garnku, przesmażając lub dusząc składniki (kapustę, seler naciowy, pieczarki, marchew oraz makaron sojowy) w Rosole… Tagi: Szef Kuchni Warzywa i grzyby Duszenie Dania bezmięsne Chińska Warzywa Kuchnia azjatycka (chińska + orientalna) Zabłyśnij 55 Warzywa i grzyby Kapusta pekińska z selerem naciowym na sposób chiński autor: WINIARY 3,5/5 15 ocen Coś wyjątkowego: supreme z kurczaka na sposób babuni w sosie z czerwonego wina z miodem i świeżym tymiankiem. Aromatyczne danie, pachnące przyprawami, świeżymi ziołami i kurkami. Dodatkowego niezwykłego smaku doda daniu Sos pieczeniowy ciemny Na Każdy Dzień WINIARY. Smacznego! Tagi: Dania główne Drób Szef Kuchni Duszenie Grzybobranie Grzyby Ziemniak 24 Dania główne Supreme z kurczaka na sposób babuni w sosie z czerwonego wina z miodem i świeżym tymiankiem autor: WINIARY 5/5 2 oceny 1