Nasze przepisy na rybę

Ryby

Przenosimy się do nadmorskiej, małej wioski rybackiej, gdzie świeżo złowioną rybę grilluje się z warzywami na rozgrzanym ruszcie. Aromat, smak i wygląd tak przyrządzonej ryby są bezcenne. Zapraszamy w podróż do świata ryb – łososia, makreli, tuńczyka, pstrąga, dorsza, dorady, szprotek, śledzi i wielu innych - z których przyrządzimy aromatyczne pstrągi z porem, łososia z grilla z Sosem Wiosennym WINIARY czy zapiekane filety z dorsza w sosie pomidorowym. Nie zabraknie tu także ciepłych wywarów - kaszubskiej zupy rybnej czy aromatycznej francuskiej zupy rybnej, a także przekąsek - szaszłyków z łososia czy roladek z ciasta francuskiego z łososiem. Przyrządź świeżą rybę i przemyć nadmorski, południowy klimat do swojej kuchni!

Przykro nam, ale nie mamy pasującego przepisu w serwisie.

Sprawdź inne nasze propozycje:

Zupa rybna
23
autor: WINIARY
4/5 30 ocen
Łosoś grillowany
34
autor: WINIARY
4,6/5 20 ocen
Tymbaliki rybne
28
autor: WINIARY
4,1/5 35 ocen
Łosoś smażony
43
autor: WINIARY
3,8/5 42 oceny
Kanapki z salami
30
autor: WINIARY
3,8/5 17 ocen
Pasta rybna
22
autor: WINIARY
4/5 20 ocen
Ryba po grecku
50
autor: WINIARY
3,7/5 88 ocen
Pstrąg z grilla
55
autor: WINIARY
4/5 24 oceny