1

2

Nasze przepisy na mięsa, zrazy i kotlety

Przepisy

Mięsa, zrazy i kotlety

Oto cała uczta dla mięsożerców! Grzybowe bitki ze schabu, zrazy z aromatycznym sosem cebulowym, soczyste żeberka, pieczone gęsi i kaczki, pasztety, polędwiczki z dodatkiem musztardy, gulasze, pieczenie… Miłośnicy mięs każdego rodzaju znajdą idealny przepis dla siebie. Ale i dla tych, którym mięso nie zawsze jest w smak, mamy przepisy na dania bezmięsne – kotlety z kaszy gryczanej lub soczewicy oraz wegetariańskie pasztety. A do tego pyszne sosy, które dodadzą wyjątkowego smaku każdemu daniu.

Przepisy na mięsa, zrazy i kotlety to cała kopalnia smaków – od tych, które przygotujemy w pół godziny, aż po wykwintne potrawy, którym należy poświęcić chwilę uwagi.

Przykro nam, ale nie mamy pasującego przepisu w serwisie.

Sprawdź inne nasze propozycje:

Jesienne klopsiki
8
autor: WINIARY
4,3/5 9 ocen
Gulasz z indyka
4
autor: WINIARY
3,6/5 14 ocen

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: