Zupa koperkowa z ryżem

Oceń ten przepis!

4/5 4 17 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 2

4/5 4 17 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ryż włożyć do 500 ml osolonej wody, chwile gotować.
  2. Następnie dodać utartą na tarce o grubych oczkach marchew i posiekany koperek, ugotować do miękkości.
  3. Pod koniec dodać do zupy masło, śmietankę, przyprawić solą do smaku.

Opis przepisu:

Zupa dla wszystkich tych, którzy nie lubią spędzać w kuchni zbyt wiele czasu. Ekspresowa zupa koperkowa z ryżem to sposób na smaczną zupę, którą przygotujesz w 10 minut. Do ryżu dodajemy starta marchewkę i koperek, a następnie masło, śmietankę, przyprawy i… zupa koperkowa z ryżem gotowa!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?