1

2

Przepisy

Makaron świderki z białym serem

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 10 minut

porcje: 3 porcje

Makaron świderki z białym serem- doskonały pomysł na expresowy obiad.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Do gotującego się, lekko osolonego wrzątku wrzucamy makaron. Gotujemy około 10-12 minut. Odcedzamy. Masło podrumieniamy w rondelku. Ser wyjmujemy z opakowania i kroimy w kostkę, Na talerz wykładamy ugotowany makaron. Polewamy masłem. Układamy kosteczki sera i posypujemy cukrem do smaku.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: