Sałatka z buraczków czerwonych z fasolą

Oceń ten przepis!

5/5 5 5 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 4

5/5 5 5 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Buraki czerwone ugotować, ostudzić i obrać ze skórki.
  2. Następnie pokroić w drobną kosteczkę, dodać ugotowaną fasolę oraz drobno posiekaną cebulkę ze szczypiorem.
  3. Całość skropić octem winnym, następnie połączyć z majonezem, przyprawić do smaku i wymieszać.

Opis przepisu:

Sałatka z buraczków i fasoli to świetne połączenie. Może funkcjonować samodzielnie albo jako dodatek do obiadu. Czerwone buraki gotujemy i obieramy ze skórki, następnie dodajemy posiekaną cebulkę, fasolę i szczypiorek. Dodajemy majonez dekoracyjny WINIARY, kropimy octem i gotowe. Czerwona sałatka może już zdobić nasze talerze. Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?