1

2

Przepisy

Sałatka z buraczków czerwonych z fasolą

5/5 5 3 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 70 minut

porcje: 4 porcje

Sałatka z buraczków czerwonych z fasolą to bardzo smaczne połączenie

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Buraki czerwone ugotować, ostudzić i obrać ze skórki.
  2. Następnie pokroić w drobną kosteczkę, dodać ugotowaną fasolę oraz drobno posiekaną cebulkę ze szczypiorem.
  3. Całość skropić octem winnym, następnie połączyć z majonezem, przyprawić do smaku i wymieszać.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: