Sałatka z kapustą pekińską i jajkiem

Oceń ten przepis!

4/5 4 7 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Porcje 4

4/5 4 7 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kapustę poszatkować.
  2. Cebulę, jajka, pomidora i jabłko pokroić w kostkę.
  3. Szczypiorek posiekać.
  4. Wszystkie składniki połączyć, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.

Opis przepisu:

Sałatka, której przygotowanie nie zajmie więcej niż 20 minut, a z powodzeniem zadowoli cztery głodne osoby. Po wymieszaniu cebuli, kapusty, pomidorów, jajek, szczypiorku i jabłka, dodajemy majonez dekoracyjny WINIARY i gotowe! Danie idealne dla fanów sałatek, świetnie sprawdzi się jako dodatek na przykład do grilla.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?