1

2

Przepisy

Piersi z kurczaka z grilla

5/5 5 5 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 600 minut

porcje: 8 porcji

Grillowany kurczak w marynacie czosnkowej.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Olej wymieszać z przyprawami i wyciśniętym czosnkiem.
  2. Mięso pokroić na dowolne kawałki, zalać marynatą.
  3. Wymieszać i odstawić w chłodne miejsce najlepiej na całą noc.
  4. Mięso piec na grillu na rumiano z obu stron.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: