Surówka z kapusty pekińskiej z majonezem

Oceń ten przepis!

4/5 4 19 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 30 min.

  • Porcje 3

4/5 4 19 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kapustę pekińską szatkujemy
  2. Marchewkę oraz pietruszkę obieramy, a następnie ścieramy na tarce do jarzyn na dużych oczkach,
  3. Do miseczki przekładamy kapustę, dodajemy starte warzywa, Majonez Dekoracyjny WINIARY sól i pieprz
  4. Wszystko dokładnie mieszamy, podajemy posypując posiekanym szczypiorkiem

Opis przepisu:

Surówka z kapusty pekińskiej z majonezem to świetny dodatek do obiadu. Popularna w wielu domach, często jest nieodłącznym elementem tradycyjnego, niedzielnego obiadu. Sprawdź nasz przepis na przepyszną surówkę z kapusty pekińskiej!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?