Filet z kurczaka w sezamie

Oceń ten przepis!

3/5 3 17 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 4

3/5 3 17 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Mięso umyć,rozciąć na cztery płaty. Można lekko rozklepać (nie jest to konieczne).
  2. Oprószyć jarzynką,solą i pieprzem.
  3. Każdy kawałek panierować : w mące, w roztrzepanym jajku i w sezamie,
  4. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano.

Opis przepisu:

Znudził ci się tradycyjny kotlet z drobiu? Przyrządź go w nowej odsłonie, czyli w rumianej panierce z sezamu i z dodatkiem aromatycznej Przyprawy JARZYNKA WINIARY. Filet z kurczaka w sezamie wypróbuj na niedzielny obiad, a podawaj go z ulubionymi dodatkami.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?