Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

śledzie pod pierzyna

  • czas Łączny czas: 40 min (Przygotowanie: 20 min Oczekiwanie 20 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Czesto robimy na wigillie

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Śledzie namoczyc i pozostwic na30 minut w tej wodzie.Natepnie zmienic wode i jezeli jeszcze beda słone jeszcze raz wypłukac
  2. Buraki gotujemy,jaja gotujemy na twardo
  3. Sledzie kroimy w kostke,jaja w kostke,obieramy ogorki i kroimy w kostke,i cebula rowniez w ksotke
  4. Na polmisku ukladamy sledzie,ogorki,cebule
  5. Smarujemy majonezem
  6. Buraki trzemy na grubych oczkach i nakladamy na majonez.Nakladamy znwu majonez. Posypujemy pokrojonymi w kostke jajkami
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

śledzie pod pierzyna

Wydrukuj przepis

śledzie pod pierzyna

Zgłoś przepis do moderacji