Surówka z selera z jabłkami i rodzynkami

Oceń ten przepis!

4/5 4 51 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 25 min.

  • Porcje 3

4/5 4 51 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Seler i jabłko obrać. Z jabłka usunąć gniazda nasienne i razem z selerem zetrzeć na tarce o dużych oczkach, skropić sokiem z cytryny.
  2. Majonez wymieszać z jogurtem, połączyć selerem i jabłkiem, dodać rodzynki.
  3. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem, wymieszać

Opis przepisu:

Surówka z selera z jabłkami i rodzynkami to prosty sposób na dodatek do obiadu. Robi się ją bardzo prosto! Wystarczy, że obierzesz seler i jabłko, zetrzesz je, skropisz sokiem z cytryny, polejesz mieszanką jogurtu i majonezu, dodasz rodzynki i gotowe! Sprawdź nasz pyszny sposób na surówkę z selera z jabłkami i rodzynkami!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?