Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Szparagi zielone wrzucamy na wrzątek. Gotujemy 3 minuty. Odcedzamy i przekładamy na patelnię.
Bierzemy około 50 ml ciepłej wody i rozpuszczamy w niej cukier. Polewamy nią szparagi. Smażymy na patelni do odparowania płynów. Cukier powinien oblepić nam szparagi nabłyszczając je.
Na drugiej patelni roztapiamy masło. Dodajemy posiekany czosnek oraz sól.
Chwilę smażymy po czym wsypujemy bułkę tartą. Podsmażamy do zarumienienia się bułki.
Szparagi podajemy posypane bułką tartą. Smacznego.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0