Zapiekany oscypek z pomidorem

Oceń ten przepis!

5/5 5 11 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 2

5/5 5 11 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Oscypek przemyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Pokroić na grubsze plasterki.
  2. Pomidory opłukać i osuszyć. Pokroić na grubsze plasterki. Poukładać w blaszce naprzemiennie. Plasterki pomidora na nie plasterki oscypka.
  3. Wszystko posypać szczyptą soli i pieprzu. Na wierzch opsypać koperkiem i pietruszką. Zapiekać chwilkę w piekarniku. Przekładać na talerzyki.

Opis przepisu:

Kiedy masz ochotę na oscypka, nie musisz już jechać w góry! Dzięki temu przepisowi przygotujesz go samodzielnie, a końcowy efekt na pewno Cię zadziwi. Spróbuj sama! Pomidor dodatkowo podkreśli jego smak i aromat.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?