1

2

Przepisy

Zdrowe grzanki z grahamki

5/5 5 2 5 1

przygotowanie: 15 minut

porcje: 1 porcja

Grahamka z serem białym i pieczarkami na ciepło.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Pieczarki obieramy, kroimy na plasterki i podsmażamy na rozgrzanym oleju razem z pokrojoną w kosteczkę cebulą. Doprawiamy do smaku sola i pieprzem.
  2. Grahamkę kroimy na pół i nakładamy na nią podsmażone pieczarki.
  3. Ser biały rozgniatamy widelcem razem z koperkiem i odrobiną soli.
  4. Na pieczarki nakładamy ser.
  5. Paprykę kroimy na cieniutkie plasterki i układamy na serze.
  6. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok 6-7 minut.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: