Grysik

Oceń ten przepis!

4/5 4 6 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 5 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 2

4/5 4 6 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Mleko zagotować z cukrem.
  2. Wsypać kaszę, zagotować.
  3. Wyłożyć na talerze.
  4. Posypać cynamonem i polać roztopionym masłem.

Opis przepisu:

Grysik to dla wielu przysmak dzieciństwa. I to właśnie najmłodszym ten deser zasmakuje najbardziej. Dodatek cynamonu i cukru waniliowego WINIARY sprawi, że ci starsi również nie będą mogli się oprzeć. Podanie na talerz roztopionego masła doda delikatności, a pyszny smakołyk dzięki temu będzie rozpływał się w ustach.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?