1

2

Przepisy

Babka majonezowa.

4/5 4 2 5 1

przygotowanie: 75 minut

porcje: 20 porcji

Robiłam pierwszy raz wyszła naprawdę bardzo smaczna

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka całe zmiksowałam z cukrem na jednolita masę która podwoiła swoja obientość . Dodałam rozpuszczona Kasie ( margaryna )proszek do pieczenia z dwoma mąkami wymieszałam i zmiksowałam .
  2. Na koniec dodajemy majonez nakładałam łyzką i aromat który zmienia zapach babki . .
  3. Pieczemy 45 minut w 180 stopniach Polecam babkę jest smaczna i wilgotna nie czuc smaku majonezu

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: