Kaszanka z jajkiem na gorąco

Oceń ten przepis!

5/5 5 10 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 2

5/5 5 10 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Szczypiorek drobno siekamy.
  2. Kaszankę obieramy z jelita, kroimy w plastry.
  3. Następnie wrzucamy na rozgrzaną teflonową patelnie. Podgrzewamy, aby się ładnie rozeszła. Następnie wbijamy jajka i dokładnie mieszamy.
  4. Doprawiamy pieprzem i maggi, a na koniec dodajemy posiekany szczypior. Całość mieszamy.
  5. Podajemy posypując szczypiorkiem, serwujemy z pieczywem.

Opis przepisu:

Szybkie śniadanie w postaci kaszanki na gorąco z roztrzepanymi jajkami nasyci Cię na wiele godzin. Kaszanka z jajkiem na gorąco doprawiana jest Przyprawą w płynie MAGGI, co sprawia, że nabiera ona smakowej głębi. Danie serwuj przyozdobione posiekanym szczypiorkiem, w towarzystwie świeżego chleba.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?