1

2

Przepisy

Wieprzowina z warzywami

5/5 5 28 5 1

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 40 minut

porcje: 4 porcje

281 calories kalorie: 281 kcal / porcja

Wieprzowina z warzywami i Kostka Mięsna WINIARY, to trzy najważniejsze składniki prostego, ale bardzo smacznego dania. Jeśli lubisz gęste, esencjonalne potrawy mięsne, to jest propozycja dla Ciebie!

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Mięso pokrój w paseczki.
  2. Warzywa oczyść, również pokrój w paski, a pieczarki w plasterki.
  3. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż na nim mięso, dodaj kostkę mięsną i warzywa, smaż przez około 10 minut, podlej 1/2 szklanki wody, dodaj ketchup.
  4. Dopraw solą i pieprzem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: