Wieprzowina z warzywami

Oceń ten przepis!

5/5 5 32 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 27 min.

  • Oczekiwanie 15 min.

  • Porcje 4

5/5 5 32 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Mięso pokrój w paseczki.
  2. Warzywa oczyść, również pokrój w paski, a pieczarki w plasterki.
  3. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż na nim mięso, dodaj kostkę mięsną i warzywa, smaż przez około 10 minut, podlej 1/2 szklanki wody, dodaj ketchup.
  4. Dopraw solą i pieprzem.

Opis przepisu:

Wieprzowina z warzywami i Kostka Mięsna WINIARY, to trzy najważniejsze składniki prostego, ale bardzo smacznego dania. Jeśli lubisz gęste, esencjonalne potrawy mięsne, to jest propozycja dla Ciebie!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?