Parówki w cieście

Oceń ten przepis!

4/5 4 44 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 32 min.

  • Porcje 4

4/5 4 44 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Parówki obierz z osłonek i przekrój na połowę.
  2. Żółtka połącz z mlekiem i 4 łyżkami wody, białka ubij na pianę.
  3. Cały czas mieszając do żółtek powoli wsypuj mąkę. Delikatnie połącz z pianą z białek i zieleniną.
  4. Ciasto dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
  5. Kawałki parówek zanurzaj w cieście i smaż na rumiano na rozgrzanym oleju.
  6. Podawaj gorące z Ketchupem Chili Ostrym WINIARY.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?