Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Karczek zapiekany pod pierzynką

1.jpg
  • 1.jpg
  • DSCF6181.JPG
  • DSCF6182.JPG
  • DSCF6183.JPG
  • DSCF6184.JPG
  • DSCF6186.JPG
  • DSCF6187.JPG
  • DSCF6188.JPG
  • 1.jpg
  • DSCF6181.JPG
  • DSCF6182.JPG
  • DSCF6183.JPG
  • DSCF6184.JPG
  • DSCF6186.JPG
  • DSCF6187.JPG
  • DSCF6188.JPG
  • czas Łączny czas: 90 min
  • porcji Porcji: 8
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

obiad na święta

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Mięso myjemy i oczyszczamy, następnie kroimy w małe kawałki, wykładamy nim spód naczynia żaroodpornego
  2. oprószamy mięso solą, jarzynką oraz pieprzem.
  3. Mięso polewamy ketchupem.
  4. Pieczarki obieramy i kroimy w plastry, posypujemy nimi mięso.
  5. Następnie układamy warstwę pokrojonego na talarki pora.
  6. Na wierz ścieramy na dużych oczkach żółty ser,
  7. Całość przykrywamy warstwą majonezu.
  8. Zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez około 50 -55 minut.
Konkurs - Daj słoikom drugie życie - zakończenie
Kalorie: - kcal / 8 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Karczek zapiekany pod pierzynką

Wydrukuj przepis

Karczek zapiekany pod pierzynką

Zgłoś przepis do moderacji