1

2

Przepisy

Śmietanowy sos chrzanowy

5/5 5 4 5 1

przygotowanie: 15 minut

porcje: 4 porcje

Świetny dodatek do mięs.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. bulion warzywny Winiary rozrabiamy z wodą, gotujemy, dodajemy chrzan i śmietanę, wciskamy ząbki czosnku, następnie dodajemy roztrzepaną mąkę,
  2. Sos przyprawiamy solą i pieprzem, gotujemy do uzyskania odpowiedniej konsystencji,

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: