1

2

Przepisy

Pasta serowa

4/5 4 9 5 1

przygotowanie: 10 minut

porcje: 4 porcje

198 calories kalorie: 198 kcal / porcja

Pasta z sera topionego i pleśniowego z jogurtem i ogórkiem konserwowym, z dodatkiem szczypiorku i Majonezu.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ser pleśniowy pokrusz.
  2. Sery wymieszaj z Majonezem i jogurtem.
  3. Ogórek pokrój w drobną kostkę.
  4. Do serów dodaj ogórek i szczypiorek.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: