Pasta rybna

4/5 4 20 5 1

przygotowanie: 20 min

porcje: 4 porcje

142 calories kalorie: 142 kcal / porcja

Do domowych kanapek i imprezowych tartinek: smakowita pasta rybna z sardynek, jaj na twardo, ogórków konserwowych i cebuli. Składniki mieszamy z Majonezem Light WINIARY oraz doprawiamy siekaną zieleniną i przyprawą Ziarenka Smaku uniwersalne. Pyszna do świeżego pieczywa: pszennej bagietki, grahamki lub ciemnego, pełnoziarnistego chleba.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Sardynki odsącz, rozgnieć widelcem.
  2. Jajka zetrzyj na tarce o drobnych oczkach.
  3. Ogórki i cebulę pokrój w drobną kostkę.
  4. Połącz wszystkie składniki z Majonezem, dodaj ZIARENKA SMAKU, dopraw pieprzem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.