składniki:
liczba porcji:



Przygotowanie:
- Sardynki odsącz, rozgnieć widelcem.
- Jajka zetrzyj na tarce o drobnych oczkach.
- Ogórki i cebulę pokrój w drobną kostkę.
- Połącz wszystkie składniki z Majonezem, dodaj ZIARENKA SMAKU, dopraw pieprzem.
Opis przepisu:
Autor: WINIARYDo domowych kanapek i imprezowych tartinek: smakowita pasta rybna z sardynek, jaj na twardo, ogórków konserwowych i cebuli. Składniki mieszamy z Majonezem Light WINIARY oraz doprawiamy siekaną zieleniną i przyprawą Ziarenka Smaku uniwersalne. Pyszna do świeżego pieczywa: pszennej bagietki, grahamki lub ciemnego, pełnoziarnistego chleba.
Komentarze:
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?