1

2

Przepisy

jajka faszerowane z serkiem mascarpone

4/5 4 2 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 10 minut

porcje: 12 porcji

kolejna wersja jajek faszerowanych

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. jajka gotujemy na twardo, obieramy, kroimy na połówki i wybieramy żółtka,
  2. żółtka rozgniatamy widelcem, dodajemy serek mascarpone, majonez dekoracyjny Winiary, sok z cytryny, mieszamy wszystko, doprawiamy solą i pieprzem.
  3. białka wypełniamy farszem i gotowe,

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: