Strona główna » Przepisy kulinarne »

Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Surówka z kapusty czerwonej z pomarańczą

P1290008.JPG
  • P1290008.JPG
  • P1280956.JPG
  • P1280996.JPG
  • P1280999.JPG
  • P1290008.JPG
  • P1280956.JPG
  • P1280996.JPG
  • P1280999.JPG
  • czas Łączny czas: 30 min (Przygotowanie: 10 min Oczekiwanie 20 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Bardzo smaczna, łatwa do przygotowania i zdrowa surówka.

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Obraną marchew zetrzeć na jarzynowej tarce o średnich otworach. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Pomarańczę obrać, podzielić na cząstki, pokroić na kawałki.
  2. Kapustę drobno poszatkować, oprószyć solą, wymieszać, pozostawić na 20 minut, odcisnąć.
  3. Wszystkie przygotowane składniki razem z rodzynkami włożyć do miski.
  4. Jogurt wymieszać z musztardą, miodem i sokiem z cytryny. Połączyć z przygotowanymi warzywami, doprawić do smaku, wymieszać.
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google

Dodaj do książki kucharskiej

Podziel się przepisem

Surówka z kapusty czerwonej z pomarańczą

Wydrukuj przepis

Surówka z kapusty czerwonej z pomarańczą

Zgłoś przepis do moderacji