Krem kawowy

5/5 5 13 5 1

przygotowanie: 10 min

oczekiwanie: 10 min

porcje: 1 porcja

Doskonały do ciast, bezów i ciasteczek

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kawę parzymy w pół szklanki wody i odstawiamy do ostygnięcia.
  2. Margarynę wrzucamy do miski.
  3. Miksujemy.
  4. Dodajemy cukier puder i miksujemy na puch.
  5. Później dodajemy po 1 łyżce zaparzonej kawy.
  6. Dokładnie miskujemy.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.