Krem bananowy

5/5 5 4 5 1

przygotowanie: 15 min

porcje: 1 porcja

Idealny do tortów, ciast i ciasteczek

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Banany obieramy ze skórki, a następnie rozgniatamy je widelcem.
  2. Margarynę ucieramy z cukrem puderm, a następnie dodajemy do niej rozgniecione banany.
  3. Całość dokładnie miksujemy.
  4. Gotowy krem układamy na ciasto.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.