Krem bananowy

Oceń ten przepis!

5/5 5 7 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Porcje 1

5/5 5 7 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Banany obieramy ze skórki, a następnie rozgniatamy je widelcem.
  2. Margarynę ucieramy z cukrem puderm, a następnie dodajemy do niej rozgniecione banany.
  3. Całość dokładnie miksujemy.
  4. Gotowy krem układamy na ciasto.

Opis przepisu:

Wykonaj w domu pyszny krem bananowy Zrobisz go w kilka chwil! Margarynę utrzyj z cukrem, a następnie dodaj rozgniecione widelcem dojrzałe banany, całość zmiksuj na gładką masę i gotowe! Krem bananowy jest idealnym rozwiązaniem do dekorowania lub przekładania tortów, ciast lub pysznych ciasteczek.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?