Ryba ze szpinakiem

Oceń ten przepis!

5/5 5 9 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 45 min.

  • Oczekiwanie 20 min.

  • Porcje 4

5/5 5 9 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Oczyść szpinak i wrzuć do wrzącej posolonej wody. Zagotuj, a następnie odsącz.
  2. Obierz i posiekaj drobno cebulę i czosnek. Zeszklij je na oleju. Dodaj szpinak i smaż przez chwilę.
  3. Dopraw warzywa pokruszoną połową Kostki do Smaku warzywna WINIARY. Dodaj jogurt.
  4. Rybę skrop sokiem z cytryny, oprósz pieprzem i drugą połową Kostki do Smaku warzywna WINIARY.
  5. Drobno posiekaj koperek i dodaj do ryby.
  6. Zwiń filety w roladki, zepnij je wykałaczką. Ułóż roladki w naczyniu do zapiekania.
  7. Wstaw do piekarnika i piecz przez 20 minut w 200°C.
  8. Podawaj rybę na szpinaku z ziemniakami puree.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?