Grillowany burger

Oceń ten przepis!

5/5 5 12 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 27 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 4

5/5 5 12 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Wołowinę połącz z cebulą i olejem.
  2. Dopraw Przyprawą w płynie, solą, pieprzem i papryką. Całość dokładnie wymieszaj.
  3. Uformuj 4 burgery.
  4. Rozgrzej ruszt lub patelnię grillową. Piecz burgery przez około 10 minut.
  5. Bułki przekrój. Burgery podawaj w bułce z Sosem barbecue.
  6. Burgery podawaj w bułce z Sosem barbecue.

Opis przepisu:

Podczas rodzinnego sezonu na grillowanie nie może zabraknąć jednego z najpopularniejszych i najsmaczniejszych dań, czyli grillowanego burgera. Przygotowanie burgerów nie zabiera wiele czasu, a efekty są tak smakowite, że włączysz to danie do swojego stałego menu grillowego.

Chudą wołowinę połącz z cebulą, WINIARY Przyprawą do zup, sosów, sałatek, papryką, solą i pieprzem. Z tak przygotowanego mięsa uformuj kotlety i tutaj kończy się etap przygotowywania mięsa na burgery. Do podania przygotuj bułki, zieloną sałatę oraz Ketchup Chilli Ostry WINIARY i rozkoszuj się pysznymi grillowanymi burgerami!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

  • FARMAZON
    W SOBOTE IMPREZA NA TARSIE IW KOŃCU WIEM CO PODAĆ GOŚCIOM ABY UROZMAICIĆ JADŁOSPIS
  • madz1ol
    Pyszny i prosty w wykonaniu przepis. Ze wzgledu na to, ze mieso jest grillowane, mozna je zaliczyc dlowersji light, dla miesozercow liczacych kalorie. Przyprawy cudownie komponuja sie z miesem, nadajac mu delikatny a zarazem wyrazny posmak. Goraco polecam

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?