Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

surówka z pekinki i czerwonej kapusty

HPIM4411.JPG
  • HPIM4411.JPG
  • HPIM4387.JPG
  • HPIM4389.JPG
  • HPIM4390.JPG
  • 5.jpg
  • HPIM4411.JPG
  • HPIM4387.JPG
  • HPIM4389.JPG
  • HPIM4390.JPG
  • 5.jpg
  • czas Łączny czas: 20 min
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Surówka idealna do mięsa

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Kapustę pekińską szatkujemy i wrzucamy do miseczki,
  2. następnie dodajemy około dwie łyżki kapusty czerwonej ze słoika (ja miałam z dodatkiem tartego jabłka)
  3. dodajemy łyżkę majonezu - wszystko należy wymierzać.
  4. Na koniec dodajemy posiekany szczypiorek i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
  5. Całość mieszamy i zostawiamy na 5 minut aby smaki się przegryzły. Smacznego
Konkurs Daj słoikom drugie życie
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

surówka z pekinki i czerwonej kapusty
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

surówka z pekinki i czerwonej kapusty

Wydrukuj przepis

surówka z pekinki i czerwonej kapusty

Zgłoś przepis do moderacji