1

2

Przepisy

surówka z pekinki i czerwonej kapusty

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 20 minut

porcje: 4 porcje

Surówka idealna do mięsa

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kapustę pekińską szatkujemy i wrzucamy do miseczki,
  2. następnie dodajemy około dwie łyżki kapusty czerwonej ze słoika (ja miałam z dodatkiem tartego jabłka)
  3. dodajemy łyżkę majonezu - wszystko należy wymierzać.
  4. Na koniec dodajemy posiekany szczypiorek i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
  5. Całość mieszamy i zostawiamy na 5 minut aby smaki się przegryzły. Smacznego

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: