Jajka faszerowane z szynką, rzodkiewką, ogórkiem i szczypiorkiem

Oceń ten przepis!

5/5 5 2 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Oczekiwanie 7 min.

  • Porcje 10

5/5 5 2 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka gotujemy na twardo, szynkę drobno kroimy.
  2. Szczypiorek siekamy jak najdrobniej, ogórki kroimy i wyciskamy nadmiar soku.
  3. Rzodkiewkę siekamy drobno lub trzemy na tarce, jajka obieramy, kroimy na połówki. Wyciągnięte żółtka rozgniatamy widelcem i dodajemy do reszty składników. Następnie dodajemy Majonez Dekoracyjny Winiary i mieszamy wszystko. Farsz doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
  4. Białka wypełniamy farszem i układamy na talerzu, smacznego.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?