Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Szczypiorek siekamy jak najdrobniej, ogórki kroimy i wyciskamy nadmiar soku.
Krok 3
5 min
Rzodkiewkę siekamy drobno lub trzemy na tarce, jajka obieramy, kroimy na połówki.
Krok 4
5 min
Wyciągnięte żółtka rozgniatamy widelcem i dodajemy do reszty składników. Następnie dodajemy Majonez Dekoracyjny Winiary i mieszamy wszystko. Farsz doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Krok 5
3 min
Białka wypełniamy farszem i układamy na talerzu, smacznego.
Krok 1
z
5
Jajka gotujemy na twardo, szynkę drobno kroimy.
Krok 2
z
5
Szczypiorek siekamy jak najdrobniej, ogórki kroimy i wyciskamy nadmiar soku.
Krok 3
z
5
Rzodkiewkę siekamy drobno lub trzemy na tarce, jajka obieramy, kroimy na połówki.
Krok 4
z
5
Wyciągnięte żółtka rozgniatamy widelcem i dodajemy do reszty składników. Następnie dodajemy Majonez Dekoracyjny Winiary i mieszamy wszystko. Farsz doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Krok 5
z
5
Białka wypełniamy farszem i układamy na talerzu, smacznego.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0