1

2

Przepisy

Pasta jajeczna

4/5 4 25 5 1

przygotowanie: 20 minut

porcje: 4 porcje

184 calories kalorie: 184 kcal / porcja

Pasta jajeczna z dodatkiem sera topionego, Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, cebulki i natki najlepiej smakuje z kromką razowego chleba. Do smaku przyprawiamy ją przyprawą Ziarenka Smaku uniwersalne WINIARY, a posmarowane pastą kromki chleba dekorujemy plasterkami pomidora i gałązkami natki.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
  2. Cebulę obierz i drobno posiekaj.
  3. Wymieszaj wszystkie składniki.
  4. Dodaj przyprawę ZIARENKA SMAKU i pieprz.
  5. Kromki chleba posmaruj Majonezem i dekoracyjnie ułóż pastę jajeczną.
  6. Udekoruj natką pietruszki i pomidorem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: