1

2

Przepisy

Krem jagodowy

4/5 4 9 5 1

przygotowanie: 10 minut

porcje: 4 porcje

152 calories kalorie: 152 kcal / porcja

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Umyj starannie jagody i pozostaw na sitku do odsączenia.
  2. Utrzyj twaróg z cukrem i Cukrem wanilinowym.
  3. Odłóż dwie łyżki jagód do dekoracji, a resztę rozgnieć widelcem.
  4. Owoce wymieszaj z utartym serem.
  5. Przełóż do pucharków lub kompotierek, udekoruj jagodami.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: