1

2

Przepisy

Sałatka śledziowa

4/5 4 65 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 60 minut

porcje: 4 porcje

245 calories kalorie: 245 kcal / porcja

Doskonała przystawka na każdym tradycyjnym przyjęciu – sałatka śledziowa zaostrza apetyt i jest źródłem kulinarnej satysfakcji! Słodka kukurydza i ostry szczypiorek tworzą niepowtarzalną kompozycję smaków, które idealnie łączą się ze słonym śledzikiem!

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Filety wymocz w wodzie przez 60 minut, odsącz.
  2. Pokrój je w paseczki, skrop sokiem z cytryny i oprósz pieprzem.
  3. Ogórki i cebulę również pokrój w paseczki.
  4. Wszystkie składniki sałatki połącz z Majonezem.
  5. Sałatkę podawaj udekorowaną zieleniną.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: