Spodobał ci się ten przepis? zarejestruj się i załóż konto

Pasta z makreli i białego sera

Oceń ten przepis!

4/5 4 5 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Oczekiwanie 7 min.

  • Porcje 2

4/5 4 5 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy i rozdrabniamy widelcem.
  2. Makrelę obieramy z ości i dodajemy do jajek.
  3. Cebulę obieramy i kroimy w bardzo drobną kostkę, dodajemy do reszty składników. Dodajemy również rozdrobniony ser biały.
  4. Natkę pietruszki myjemy, a następnie drobno siekamy i dodajemy do pasty.
  5. Całość dokładnie mieszamy. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem i gotowe.

Opis przepisu:

Pasta z makreli z dodatkiem białego sera to perfekcyjny dodatek do kanapek. Sycąca, aromatyczna, a przede wszystkim pyszna – będzie świetnym towarzyszem przy śniadaniach, lunchu lub kolacji. Majonez dekoracyjny WINIARY, będzie ukoronowaniem naszego przysmaku - nada mu zwartą konsystencję i doda wyrazistości. Pycha!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?