1

2

Przepisy

kapusta słodka

5/5

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 40 minut

porcje: 4 porcje

kapusta słodka smakuje każdemu

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. kapustę i kiełbasę drobno pokroić i zalać wodą, przyprawić solą bądź przyprawą Ziarenka smaku, gotować
  2. gdy kapusta zmięknie dodać koncentrat, gotować jeszcze przez chwilkę
  3. na patelni rozgrzać tłuszcz, wsypać mąkę, mieszać
  4. dodać zasmażkę do kapusty i dokładnie wymieszać

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
Tu jest miejsce dla Ciebie!

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: