1

2

Przepisy

kapusta słodka

5/5

przygotowanie: 15 minut

oczekiwanie: 40 minut

porcje: 4 porcje

kapusta słodka smakuje każdemu

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. kapustę i kiełbasę drobno pokroić i zalać wodą, przyprawić solą bądź przyprawą Ziarenka smaku, gotować
  2. gdy kapusta zmięknie dodać koncentrat, gotować jeszcze przez chwilkę
  3. na patelni rozgrzać tłuszcz, wsypać mąkę, mieszać
  4. dodać zasmażkę do kapusty i dokładnie wymieszać

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: