Sos musztardowo-miodowy

Oceń ten przepis!

4/5 4 21 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 18 min.

4/5 4 21 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

Przygotowanie:

  1. Majonez, miód, musztardę, jogurt naturalny i sok z cytryny dokładnie wymieszaj.
  2. Podawaj do mięs z grilla.

Opis przepisu:

Słodko-ostry, błyskawiczny sos musztardowo-miodowy jest świetny do grillowanego mięsa - karkówki, polędwiczek, a także drobiu z papryką i ziołami. Przyrządzamy go z Majonezu Dekoracyjnego WINIARY z dodatkiem jogurtu, miodu, soku z cytryny oraz francuskiej musztardy z gorczycą, która nada mu wyrazisty akcent smakowy. Podajemy koniecznie ze świeżą bagietką - idealną do wyjadania sosu!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?