Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Makaron z sosem cztery sery

  • czas Łączny czas: 30 min (Przygotowanie: 25 min Oczekiwanie 5 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

makaron

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Zawartość opakowania sosu Winiary wymieszaj z 250 ml zimnej wody oraz śmietaną. Płyn wlej na patelnię i zagotuj. Zmniejsz ogień i gotuj sos 10 minut, mieszając co jakiś czas.
  2. Makaron gotujemy al dente i odcedzamy. Przesypujemy na patelnię i mieszamy z serowym sosem.
  3. Gotowe spaghetti wykładamy na talerze, posypujemy wierzch startym serem i dekorujemy listkami ziół.
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

  • makaron (1 opakowanie)
  • Sos cztery sery Italia WINIARY (1 opakowanie)
  • ser żółty (10 dag)
  • śmietana (10 dag)
  • oliwa (2 łyżki)
  • natka pietruszki (1 szczypta)

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Makaron z sosem cztery sery
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Makaron z sosem cztery sery

Wydrukuj przepis

Makaron z sosem cztery sery

Zgłoś przepis do moderacji