1

2

Przepisy

Nadziewane awokado

4/5 4 3 5 1

przygotowanie: 15 minut

porcje: 4 porcje

163 calories kalorie: 163 kcal / porcja

Zielona bomba witaminowa, czyli awokado, samo w sobie nie zachwyca smakiem. Jeśli jednak dodamy świeże pomidory, kremową mozzarellę, natkę pietruszki i Majonez Light WINIARY, to nikt nie oprze się takiej przekąsce!

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Pomidory i ser pokrój w dużą kostkę.
  2. Obierz awokado, przekrój na połowy, usuń pestki.
  3. Wyjmij trochę miąższu, pokrój go i dodaj do sałatki.
  4. Sałatkę połącz z Majonezem i natką pietruszki, dopraw solą i pieprzem.
  5. Podawaj w połówkach awokado.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: