Łosoś grillowany

Oceń ten przepis!

5/5 5 20 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 8 min.

  • Oczekiwanie 10 min.

  • Porcje 4

5/5 5 20 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Łososia oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
  2. Ułóż na rozgrzanym ruszcie i grilluj przez około 8-10 minut.
  3. Po zdjęciu z rusztu skrop sokiem z cytryny i posyp koperkiem.

Opis przepisu:

Sezon grillowy nie musi opierać się wyłącznie na kiełbasie i karkówce! Od czasu do czasu warto urozmaicić sobie rodzinne biesiadowanie przy grillu i zaserwować pyszne, ale i niecodzienne danie.

Łosoś grillowany będzie zatem idealną propozycją smacznej odmiany na grillowym ruszcie. Oprószenie surowego łososia Przyprawą ZIARENKA SMAKU uniwersalne WINIARY nada rybie wspaniałego aromatu. Natomiast skropienie już ugrillowanej ryby sokiem z cytryny i posypaniem świeżym koperkiem nada potrawie aromatycznego wykończenia.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?