Kanapki z pastą rybną ze szprotek

Oceń ten przepis!

5/5 5 18 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 22 min.

  • Porcje 4

5/5 5 18 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Szprotki odsącz z oleju i rozgnieć widelcem.
  2. Ogórki zetrzyj na tarce.
  3. Szprotki, ser, ogórki i natkę pietruszki wymieszaj z Majonezem. Całość dopraw pieprzem.
  4. Chleb pokrój na małe kawałki. Nałóż na nie pastę.
  5. Pokrój pomidorki na ćwiartki. Udekoruj kanapeczki kawałkami pomidora i szczypiorkiem.

Opis przepisu:

Masz ochotę na śniadaniowy przysmak z pysznym, razowym chlebem? Przyrządź kanapki z pastą rybną i szczypiorkiem! Pastę rybną przyrządzamy łatwo ze szprotek w oleju, tartego żółtego sera, ogórków konserwowych, Majonezu Sałatkowego WINIARY i natki. Gotowe kanapki z pastą rybną ze szprotek dekorujemy plasterkami pomidora i szczypiorkiem.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?