Kanapki z pastą łososiową

Oceń ten przepis!

4/5 4 13 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Porcje 4

4/5 4 13 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Łososia utrzyj z serem.
  2. Dodaj Majonez, posiekany koperek i chrzan. Następnie dopraw pieprzem.
  3. Bagietkę pokrój ukośnie i dekoracyjnie nakładaj pastę.
  4. Na koniec dodatkowo udekoruj koperkiem.

Opis przepisu:

Prosto i smacznie: żytnia bagietka z pastą twarogowo-łososiową z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY, chrzanem i świeżym koperkiem. Kanapki z pastą łososiową sprawdzą się na szybkie śniadania lub jako przekąska. Pastę możesz również zapakować do pojemnika i zabrać wraz z bagietką do pracy. Szybki i sycący lunch gwarantowany!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?