składniki:
liczba porcji:
Marynata
Polecany produkt:
Ketchup pikantny WINIARY



Przygotowanie:
- Wymieszaj składniki marynaty.
- Karkówkę pokrój w plastry, posmaruj marynatą i wstaw do lodówki na około 10 godzin.
- Wyjmij karkówkę z marynaty i piecz na rozgrzanym ruszcie około 10-15 minut.
- Podawaj z pieczonymi ziemniakami i sałatką.
Opis przepisu:
Autor: WINIARYPrzysmak z rusztu: grillowana karkówka, w pysznej, słodko-ostrej marynacie z Maggi, Sosem barbecue, miodem, musztardą sarepską i francuską, przyprawą Ziarenka Smaku oraz miodem. Pyszna z pieczonymi ziemniakami i chrupiącą, warzywną sałatką, na przykład na bazie sałaty lodowej.
Komentarze:
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?