1

2

Przepisy

JAJECZNICA Z BIAŁKA NA PARZE

5/5 5 1 5 1

przygotowanie: 10 minut

porcje: 1 porcja

PODAWAĆ W STANACH ZAPALNYCH ŻOŁĄDKA.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. MLEKO WLAC DO NACZYNIA. UMIEŚCIĆ JE NA DRUGIM NACZYNIU Z WRZĄCĄ WODĄ.
  2. GDY MLEKO SIE ZAGRZEJE DODAĆ BIAŁKO I SÓL.
  3. MIESZAĆ DO CZASU ŚCIĘCIA SIE BIAŁKA.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: